Instalatii electrice de joasa tensiune

oferirea sigurantei este prioritara pentru clientii nostri

Instalatii electrice de joasa tensiune

Acestea reprezinta instalatii care sunt destinate a folosi energia electrica pentru forta, iluminat si alte scopuri industriale sau casnice.

Din punctul de vedere al locului unde se executa, instalatiile electrice se impart in:
Instalatii electrice de joasa tensiune
1. Instalatii interioare, care cuprind conductoarele cu toate elementele accesorii de montaj, intrerupere, protectie ce se monteaza in interiorul cladirilor de orice fel.

2. Instalatiile exterioare, la care elementele instalatiei sunt montate in afara cladirilor.

Instalatiile electrice pot servi numai pentru iluminat si se numesc instalatii electrice de iluminat, sau pot servi pentru alimentarea diferitelor receptoare electrice de puteri mari, ca motoare si cuptoare electrice, aparate de sudat etc si se numesc instalatii electrice de forta.

Instalatia electrica reprezinta sistemul eneregetic al unei cladiri, de accea este foarte importanta proiectare si realizarea unui astfel de sistem in cocnordanta cu normativele in vigoare precum si nevoilor ocupantilor.

Competentele si experienta noastra vin in sprijinul realizarii unui sistem energetic profesionist pentru cladirea dumneavoastra.

 

Solutii de securitate cu Elseco:

Oferim instalarea si consultanta specifica pentru sistemele de securitate: sisteme de alarma, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces, sisteme de detectie si alarmare la efractie cat si detectie perimetrala.

Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru oferte sau orice nelamuriri referitoare la sistemele de securitate:

(+4) 0726 357 326

 

Optimizare Web : HCS Romania.